★𝐌𝐀𝐑𝐌𝐄𝐋𝐀𝐃 🍭Триппы✍️ Отзывы 🍬

5.00 зірок 1 Vote

Marmelad_Shop

Магазин
Seller
Присылайте свои трип-репорты и отзывы в ету тему!

Останнє редагування:
Відгук про куплений Мармеладний амф

Скарб зроблений мега-супер круто. Підняв у дотик. Залізничний район Кур'єр просто ТОП!!! Амфік у каменях і порошку білого кольору з легким рожевим відтінком. Вживали В/В на око 120-150 мг. Розчиняється у холодній воді довго, але повністю без осаду. Приход на нульову толерантність тривав 10+ хвилин, що є дуже довго для цієї речовини. Тяга чиста і сильна. САМЕ ТУТ НАЙКРАЩИЙ АМФЕТАМІН У ЛЬВОВІ. ДЯКУЮ МАГАЗИНУ ЗА ЯКІСНИЙ СЕРВІС ТА СУПЕРОВУ ЯКІСТЬ. Кур'єру великий поклін та повага. Бажаю усім легких зйомів та гарного настрою! Тепер це мій улюблений Магазин у Львові і я буду брати тільки тут!!!

Відгук на куплений Мармеладний мефедрон

Знайшов цей сайт на форумі Аморалле. Хочу зазначити, що ціна на меф із всіх відомих мною магазинів є найнижчою, навіть вважаючи 16% комісію на карту. Локація дуже небезпечна, але компенсується тим, що скарб зняв у дотик, попередньо видаливши фото. Хочу зазначити те що прийшло дві фото з різних ракурсів і дві різних координати, щоб можна було звірити. Упаковка НАЙКРАЩА у порівнянні з іншими магазинами. Спочатку йде ізолента, а потім фольга, щоб не пошкодити зіп-лок при розпаковці. Однозначно за це ще один великий плюс цьому Магазину. Сам мефедрон коричноватого кольору у порошку та каменях, з характерним сильним запахом. Вживали В/В. Толерантність низька. Всю полку одразу закалатали на трьох осіб. Розчинилось у холодній воді доволі швидко, що показує високу якість стаффу. Сам приход тривав біля 40 хвилин чистої ейфорії та блаженства. Тяга доволі сильна та чиста. Загальна тривалість ефектів біля 3-ох годин. Мефедрон дуже сподобався. Сміливо РЕКОМЕНДУЮ МАГАЗИН. СЕРВІС І ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ДУЖЕ НА ВИСОКОМУ РІВНІ. Наступного разу хочу спробувати метамфетамін)))) Бажаю усім легких зйомів та гарного настрою!

Відгук про куплені Мармеладні шишки

Толерантність: низька.
Стаж куріння: 14+ років.
Дозування: по 0.25г на людину.
Метод вживання: сухим.
Розкривши ізоленту, відразу в ніс вдарив відносно не сильний, але дуже стійкий запах. Відчуваються фруктові нотки. Сама шишка дуже плотна, має багато трихом та щедро обсипана пильцею.
Смак більше фруктовий, на видиху дуже дере горло, провокуючи сильний кашель. Ефект починається з першої хвилини, появляється розслабленість та посмішка на обличчі. Вихід на плато тривав біля 50 хвилин. Починає сильно крутитись голова та появляється відчуття, ніби щось мене тисне до землі. Весь час тріпу я відчував сильну радість та ноти ейфорії. Тривалість ефектів біля 4-5 годин, після чого йде дуже плавний спад ще біля 2-3 годин. На спаді з'явився свин, дуже хотілось їсти)))). Після чого мене просто вирубило спати. На мою думку це гібрид, де індіка переважає сатіву.
Дякую Магазину за сервіс і якість. Рекомендую Мармеладні шишки у Львові!!!
Оцінка однозначно 5/5.
привіт дякую за гарні відгуки тв репортажі

Відгук на куплений Мармеладний мефедрон

Знайшов цей сайт на форумі Аморалле. Хочу зазначити, що ціна на меф із всіх відомих мною магазинів є найнижчою, навіть вважаючи 16% комісію на карту. Локація дуже небезпечна, але компенсується тим, що скарб зняв у дотик, попередньо видаливши фото. Хочу зазначити те що прийшло дві фото з різних ракурсів і дві різних координати, щоб можна було звірити. Упаковка НАЙКРАЩА у порівнянні з іншими магазинами. Спочатку йде ізолента, а потім фольга, щоб не пошкодити зіп-лок при розпаковці. Однозначно за це ще один великий плюс цьому Магазину. Сам мефедрон коричноватого кольору у порошку та каменях, з характерним сильним запахом. Вживали В/В. Толерантність низька. Всю полку одразу закалатали на трьох осіб. Розчинилось у холодній воді доволі швидко, що показує високу якість стаффу. Сам приход тривав біля 40 хвилин чистої ейфорії та блаженства. Тяга доволі сильна та чиста. Загальна тривалість ефектів біля 3-ох годин. Мефедрон дуже сподобався. Сміливо РЕКОМЕНДУЮ МАГАЗИН. СЕРВІС І ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ДУЖЕ НА ВИСОКОМУ РІВНІ. Наступного разу хочу спробувати метамфетамін)))) Бажаю усім легких зйомів та гарного настрою!
напиши мені в лічку

Угорі Унизу