A-PVP
Сульфат-амфетаміну
Мефедрон
Добрий вечір всім великим і маленьким юзерам просторів емтернет !) ? Сьогодні публікую ТРІП НА ПОКУПКУ АЛЬФА ПВП від магазина PEOPLE PROJECT на секундочку ! Отже шо у нас тут вийшло поглянемо Амморалька . Будень день. все звичайно тра-ла-ла. (жартую ебать я вже опустив подіто 16-19 банок ) залипаю. натикаюся на тему про рідне місто і ?Доброго часу доби Речовина: alfapvp Вага: 1g Колір, вигляд: Хворий наближений до жовтого кольору,, виглядає апетитно! Запах: Досить різко їдкий, з
...Смак: Втім підтвердив свох запах в тому що нотки альфи присутні. У загальній межі гіркий! Упаковка, стелс : Стелс отлчний, заритий відносно глибоко, місце вибране відмінне, ніхто не і подумає там копати окрім мене Перший шар: зелена із сліп-пак: Без ізьян, відмінний, новий! Кросстолер: Часто палю домашню травичку, не настільки часто вживаю альфу Перейду до обіцяного "репорту Тріп" 00:00 - 02:00 Накресливши жирну блестящюю доріжку приступив до вживання "через Водяний" вдихнувши її я
...Довгожданий політ так і просилися назовні мої думки, відчуття легкої блювоти, продукт щекотая мій мозок я відчув легке не тривале запаморочення, закуривши сигарету розумію що вхід зараз буде потужним, отправівся в далечінь за водою і пригодами, усвідомлюю що я не можу зупинитися присід кентам на вуха, постійний говір на безліч тим і довга тривалість ходьби привело нас в магазин, купивши енергетика в чеканні підсилити ефект випив трійку хороших ковтків. Закурюючи в невеликій
...сигарету, махаючи рукою, трясучи головою під жорсткий Trap, несподівано кинуло в піт після пару затягувань нікотину і ось прийшов обожнений "Flesh" даа, саме цього я і хотів, швидкість думок, що переробляються, в голові було настільки швидкою, я не міг визначитися що ж мені далі робити, ходячи кругами по кімнаті я не усвідомлено хапався за все що мені попадеться руки, після дивним виглядом задумивався для чого я узяв предмет, продовжів пархать по кімнаті в спробах придумавши що нібудь таке від чого у мене
...мозок кипів від багато уявної роботи, треба хапнути і прилягти подзамисліл я. 06:00-09:00 Покимарів годинка в цей же час проміжно встати опустити водного, ефект травички додавши мені стан "Мажіт" і ось неожідав почастішало серцебиття, піт потік річкою, думка одна "паятися палити" прозанімався ретельно тривалим прибиранням я відчував кожен відділ що функціонує в моєму мозку, приголомшливі відчуття розгону так і керувало моїм тілом подтанцовуя під різні клубні пісні. Пригадавши що є дути
...подався до апарату, викуривши 3-4 напаса "Ого як те не порожняково почало мастити" дотик того що я ніби зараз впаду в безодню через ліжко із-за настільки чарівливій ейфорії. 09:00-11:00 думка, що Причаїлася, що ефект йде на спад все швидше наближалася до правди, зрозумівши що чумних "роздумів дій" вже не буде вирішив накуритися в стан овоча і лягти спати. На щастя із за травички заснути не стало перешкодою! Із задоволенням оціню роботу даного продавця!
...