А тепер будемо розмовляти мовою фактів.
Клієнт зробив перше замовлення 1гр свіжого кладу альфи, якому ще не було й 24 годин з моменту розкладки, та не знайшов його.
Після цього він вирішив купити ще один клад «за останні гроші», але перед цим почав просити знижку, у чому йому було відмовлено. Цей скраб (0,5 альфи) на «останні гроші» було знайдено. Після цього клієнт зробив ще 3 замовлення ( 2*1 гр альфи та 0,5 альфи). Дивно, що гроші одразу загадково на це з’явилися.
Клієнт знайшов лише клади 0,5, а усі 1гр кудись зникли. Звертаю увагу, що один з кладів був зроблений у іншому місці та іншим кур’єром. Виникає питання: а чи проблема взагалі у шопі?
Протягом усього часу з клієнтом я був на зв’язку та робив уточнення.
Декілька разів наголошував на
правила шопу та що саме потрібно робити у випадку ненаходу. Клієнтом ці правила були успішно проігноровані.
Жодного доказу надано не було. Хоча спочатку було сказано, що фото по одному з місць на планшеті, що розрядився, але «потім скину». Фото з інших місць обіцяно було зробити наступного дня. Нічого з обіцяного не було зроблено.
Також почалися припущення у бік кур’єра: «В тебе кура лупить або хто з ним їздить чивозить, або пасуть за нтм»; «Може уура позабирав»;
Погрози та спроби домовитися : «Я завтра плскижую всьо фото якщо ти не зробиш мені хоть один з тих трьох, я буду писати на форумі, в групі, яка ситупція шобдумали добре перед тим як брати. Я тоді і свого не получу але антірекламу ви їапнете і один арбітраж або й два а може і три якщо того під бетоном небуде. Я не лох шоб то так спустити, меге ше на 2000грн ніхто не кижав і не остався неушкодженим.»; «Верни мені хотя один за ті 3 по людськи давай розійдемся»; «Ок дякую. Я починаю. Я в тебе за 3 попросив один, а зразу га мысцы я немыг зробити фотки я пробучпв нычо выдно небуло, а тепер сныг. Добре, по людськи не хочеш, добре хай всі знають шо в теье за магахин, і шо ти на руку милиш з курою, то хіба дибіл нерозуміє шо робиться або той комц то вигідно ти хто з тих 2ох? думаю по моїй ситуації дехто передумає в тебе брати. І правильно зробить»
Після цих слів і був отриман бан. Розпочався спам у чаті та на форумі. Тобто клієнт виконує свої погрози.
На відміну від клієнта, прикріплюю скріни-докази.