Якщо ми шахраї тоді чому скарга тільки від тебе? сюди можуть зайти і написати будь-хто з клієнтівТа
І чим же ж я на це заслужив, мабудь тим шо зв'язався з такими шахраями? Така відповідь до клієнта тільки зайвий раз підтверджує мою правдивість про ваш маг! Шахрайский і кидаловський маг, нікоме не раджу зв'язуватись з ними!
Если покупаю то только в Paprika. Перевёл нужную сумму не карту 15 минут и фото с координатами уже у тебя. Место всегда чёткое,снять никаких проблем никогда нету.
Рекомендую Paprika.
а ти читай уважніше відгуги прго свій маг і побачиш шо вони не тільки від мене, ти навіть це не можеш зробити як слід, тільки кидати та виправдовуватися можеш!Якщо ми шахраї тоді чому скарга тільки від тебе? сюди можуть зайти і написати будь-хто з клієнтів
а ти читай уважніше відгуги прго свій маг і побачиш шо вони не тільки від мене, ти навіть це не можеш зробити як слід, тільки кидати та виправдовуватися можеш!
у відгуках вашего шопа я читаю! Так гарно працюєте, що навіть не можете побачити шо в машому ж шопі пишуть!? Це ще раз підтверджує мої попередні висновки шо ви шахраї!а де ти читаєш? може ти шопи переплутав
Не только от него, тоже самое кидалово грубит опер бросает города которых у вас нет с другого города можно и кинуть . Земля круглая есть и у меня знакомые с Кировограда пускай ходит и оглядуетсяЯкщо ми шахраї тоді чому скарга тільки від тебе? сюди можуть зайти і написати будь-хто з клієнтів
Я тебе уже ответил на нормальном языке. У нас нет никаких других городов.Не только от него, тоже самое кидалово грубит опер бросает города которых у вас нет с другого города можно и кинуть . Земля круглая есть и у меня знакомые с Кировограда пускай ходит и оглядуется
у відгуках вашего шопа я читаю! Так гарно працюєте, що навіть не можете побачити шо в машому ж шопі пишуть!? Це ще раз підтверджує мої попередні висновки шо ви шахраї!
Вонючка это твоя кликуха или фамилия ?Путаешь ты и походу постоянно если ты знаешь что и как фу вонючка
Даун он и в Африке даун но в твоём случае в Кировограде. Но это не касается людей которые действительно болеют их жаль. А ты не человек ты ДАУН з большой буквы и тебя не жаль бо ты гнилой я думаю и друзей у тебя нет общаться не умеешьВонючка это твоя кликуха или фамилия ?
Ты хуепутало , о чем с тобой разговаривать ?? Я тебе уже сказал ты перепутала магазины , иди нахуй дура запаянная , ищи своих . Еще одно сообщение получишь бан на форуме.Даун он и в Африке даун но в твоём случае в Кировограде. Но это не касается людей которые действительно болеют их жаль. А ты не человек ты ДАУН з большой буквы и тебя не жаль бо ты гнилой я думаю и друзей у тебя нет общаться не умеешь
Нужна помощьДорогие друзья, вас приветствует "Paprika Shop"
Вы нашли магазин с высоким уровнем качества , надежными кладами и приятными ценами.
Мы работаем кладами в Кропивницком и отправками НП от 3г.
На этой странице вы найдете актуальные ссылки и цены
A-PVP crystal
· 025– 250грн
· 05 –350 грн
· 1г – 550 грн
· 2г – 900 грн
· 3г – 1200 грн
· 5г – 1700 грн
· 10г – 3000 грн
· 20г – 5000 грн
Бохи Critical Cush
· 1г – 250 грн
· 3г – 650 грн
Amph
· 05 – 250 грн
· 1г - 400 грн
· 3г - 1000 грн
ПРИНИМАЕМ ОПЛАТУ НА БАНК КАРТЫ/BITCOIN/USDT/GLOBAL
САЙТ АВТОПРОДАЖ
БОТ АВТОПРОДАЖ
Канал / Отзывы:
Paprika Chanel
t.me
ЧАТ/РУЛИ/ОБЩЕНИЕ
Paprika Krop Chat
🍀Наш бот🍀 @paprika_24bot 🍀Оператор🍀@paprika_krop ☘️Наш чат ☘️https://t.me/+ANSt6jCk4DphNzJi ☘️Отзывы☘️ https://t.me/+MYYFlMjtL5A3ZTg6 ☘️Мы на форуме ☘️https://amoralle.cc/threads/paprika-shop-osnovnaja-stranica.310/ 🍀сайт🍀 paprika.pm pushkin.pmt.me
ОПЕРАТОР
Работа/Сотрудничество / Опт:
Почему оператор не отвечае?кидалове? несподівано) ми вже більше року в роботі і жодного разу нікого не кидали ті хто є нашим клієнтом не дасть збрехати. Бот поповнюється щодня, скарби не затримуються, в чаті нічого не видаляємо. жодного слова правди у твоєму тексті. якщо в тебе виникла якась ситуація. оператор щодня в мережі та вирішує всі ситуації.
Скажи почему бот не выдают заказ?Якщо ми шахраї тоді чому скарга тільки від тебе? сюди можуть зайти і написати будь-хто з клієнтів
Оперу пиши в тгБот не выдал клад после оплаты, что делать?
Оператор ответь
Молчит, не знаешь как часто бывает в сети?Оперу пиши в тг