Тріп Репорт
Екстазі Tesla від Glovo Shop
Тестер: Ж, 65 кг + Ч, 103 кг
Толєр: середній, в середньому вживаємо МДМА або єшки 1-2 рази на рік протягом 8 років, крайній раз вживали 2+ місяці тому по половинці Baby Yoda.
Крос-толєр: просунуті юзери маріванни, вживаємо майже щодня (або в моєму випадку - щовечора). + Епізодично юзаю амф в мікродозах, крайній раз за кілька днів до тріпу.
Глово Шоп радує мене з літа 22 року - в більшості випадків місця надійно сховані від небайдужих перехожих, при тому знайти легко, а якість стаффу топова. Зазвичай беру шишки - Big Devil уже став моїм улюбленим сортом, але також пробувала кілька разів єшки, раз марку Лсд і раз гриби.
Я - прихильниця стилю "тріпуючи, повністю віддавайся процесу, а часу нема", тому зазвичай я рідко можу щось переказати детально про свої тріпи. Та цього разу Глово запропонували мені пробу за написання репорту, тому постаралася вести замітки та занотовувати відчуття.
Отже, як розгорталися події.
15.05 - закинулися таблами. Я почала із половинки, а партнер на цей раз спробував одразу цілу зважаючи на різницю в масі. Важливий момент - "так як нам вже не по 20 років" (цитата партнера), за годину до вживання трохи поїли. Певна, що на голодний шлунок враження можуть бути більш яскраві, але для нас зараз більший пріоритет має зменшення шкоди здоров'ю. Також протягом тріпа пили не лише звичайну воду, але й електроліти.
15.31 - почали з'являтися перші симптоми - трохи закололо серце, пришвидшилося серцебиття.
15.40 - початок "входів". Перші відчуття зміненої свідомості - трохи неясно, і некомфортно, здається, важко вдихати, але це швидко минає.
15.44 - по всьому тілу розливається тепло, відчувається характерна для мдма легкість. Погляд розфокусовується.
15.53 - звикаю до нового стану, відчувається блаженство. Часто моргаю - особливість "швидкісної" складової табли.
15.59 - повністю звиклась із новим станом, стадія "прийняття".
16.10 - вирішила закинути другу половину. Вона розкришилася, тому більшу частину взяла собі, і крихти ще партнеру віддала.
16.56 - час за розмовами під єшкою летить дуже швидко і непомітно. Все ще неможливо сфокусувати погляд, проти волі смикаються очі. Під таблою дуже комфортно лежати, обійматися, спілкуватися, ніжитися.
17.28 - все ще не можу сфокусувати погляд на екрані телефона, але загалом зір норм. Наговорилися, та переходимо до пестощів.
18.01 - секс. Попередній досвід під такими таблами був менш вдалий, бо більше тягнуло на поговорити та пообійматися, та певно збільшення дозування зробило свою справу. Досить приємний досвід, хоча через толєр відчуття менш яскраві, ніж колись. Хочеться колись повторити досвід саме із кристалами мдма, а не таблою.
18.40 - емоційно вихід на плато, але очі все ще посмикуються.
19.00 - згадала, що колись подруга розказувала, що маріванна допомагає трохи продовжити тріп, і вирішила перевірити це на собі. Після покуру мене прибило на сон, я максимально розслабилася і задрімала. Тож цього разу вдалося уникнути відчуття "дія табли закінчилася дуже раптово", як це бувало минулі рази.
Це були приємні та кайфові три години для мене і партнера. Десь о 20 годині я вже перемістилася в ліжко досипати до ранку, а він ще пограв за компом і відмічав невеликі ефекти аж до 23 години.
З цього тріпа зробила такі висновки для себе:
- для більш яскравих вражень все ж варто робити більші перерви між їжею, десь годин за 5-6 до тріпа поїсти ідеально, та цього разу так склалися обставини, і це теж цікавий досвід;
- можливо, я трохи овердознулася. я не почувалася погано, але я не відчула себе значно краще/яскравіше порівняно із разами, коли вживала половину табли. Єдине, що змінилося при збільшенні дозування для мене - більш активне смикання очами, і внаслідок цього було більш важко зосередитися на приємних відчуттях в тілі;
- не виключаю, що менш яскраві відчуття і за рахунок хронічного стресу, і за рахунок толєру. Все ж витримувати інтервал хоча б у 10 місяців - імхо краще. Також можливо повпливала необхідність записувати відчуття по ходу, через що не вдалося прям повністю віддатися тріпу;
- завершувати тріп травою - дійсно приємно і ефективно.
Із приємних бонусів цього тріпу - хоча наступний день був робочим із купою справ, практично не відчувалася серотонінова яма. Думаю, їжа перед тріпом, електроліти та багато сну допомогли почувати себе добре після.
Дякую Глово, що проспонсорували цей тріп (отримала таблу безкоштовно за репорт і другу оплатила з бонусних грошей із конкурсу). І взагалі дякую за вашу роботу, якісний товар та різноманітні акції.