Арбітражний звіт SvChe на користувача Larek

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
драстуйте .. воно ніби навмисно знущається.. вчора написала, і на відповіді на здивування довго чекати не прийшлося ... скинув мені фото .. побачивши куди їхати , я була трішки шокована.. Приїхала , а там вже хтось був до мене і забрав те, що там було .!! йому написала , він майже одразу прочитав і відповіді досі нема !!
з самого початку здивувало те , що він не врахував ніби ті обставини , що були до і зробив щедрий пз .. і побачивши де забирати , знову місце на долоні, площа , між житлових будинків у самої дороги .. і це вже не бот видав , а він особисто! однак знову ж таки , хай там як , але якщо б вийшло забрати , питань не було б .. а так ...свинство , яким він досі займається (ігнор маю на увазі) підкріплює думку , що він ніби навмисно це робить

драстуйте .. воно ніби навмисно знущається.. вчора написала, і на відповіді на здивування довго чекати не прийшлося ... скинув мені фото .. побачивши куди їхати , я була трішки шокована.. Приїхала , а там вже хтось був до мене і забрав те, що там було .!! йому написала , він майже одразу прочитав і відповіді досі нема !!
з самого початку здивувало те , що він не врахував ніби ті обставини , що були до і зробив щедрий пз .. і побачивши де забирати , знову місце на долоні, площа , між житлових будинків у самої дороги .. і це вже не бот видав , а він особисто! однак знову ж таки , хай там як , але якщо б вийшло забрати , питань не було б .. а так ...свинство , яким він досі займається (ігнор маю на увазі) підкріплює думку , що він ніби навмисно це робить
Ви надали магазину докази з місця? Фото/відео. Надайте будь ласка останні скріншоти переписки з магазином

драстуйте ! відео є , що правда доволі не чітке (..
але до цього навіть мови не дійшло, взагалі ні до чого!

Вкладення

• Screenshot_2025-08-29-21-21-05-178_org.thunderdog.challegram.jpg
    Screenshot_2025-08-29-21-21-05-178_org.thunderdog.challegram.jpg
    1.1 Mб · Перегляди: 9
  • Screenshot_2025-08-29-21-21-12-025_org.thunderdog.challegram.jpg
    Screenshot_2025-08-29-21-21-12-025_org.thunderdog.challegram.jpg
    1.1 Mб · Перегляди: 8
Постановлено вирок по справі № 421. Щоб оскаржити рішення, зверніться до адміністратора спільноти Тиснеш руzкіє пєдалі - йди до біса з AMORALLE 🇺🇦. Тема закрита.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі Унизу