Я розумію, що опис міг бути не точним. Але проблема клієнтки в незнаході. Як видно, фото з місця присутні. Також у неї достатньо успішних замовлень в вашому магазині, що автоматично вказує на не нульову репутацію. Ви маєте додаткові претензії до позивачки?клад 100% свежий и 100% лежит точно по метке, то что курьер не поменял шаблон и вместо 5 на фото 3 - по факту все ровно и соответствует весу, и клад точно там сделан и лежит
Розумію вас- але зрозумійте і мене. Клад я беру вже далеко не перший. Не тільки в вашому магазині, і не тільки в цьому місті. Я вмію їх шукати, і знаходжу, якщо вони там є. Саме цього там просто немає, не знаю вже, чи не було, чи зник до мене. Я ДВІЧІ їздила на адресу, за вказівкою оператора дивитись уважніше. Я ДВІЧІ перекопала там все, що можливо, вдруге- навіть з дитячими грабельками в руках.( дякувати спеці, народу на вулиці майже не було). Я не маю ніяких претензій до власне, співробітників і магазину в цілому; я не слідчий, щоб розбиратись, де він міг подітись і хто винен- кур'єр, "чайки" чи придумавший там покопатись бродячий пес; я продовжую робити у вас замовлення і прошу лише надати мені куплений мною товар або повернути витрачені кошти. Ви і стали моїм "улюбленим" магазином, як я неодноразово зверталась до оператора, саме через справедливий підхід, спочатку лише по відгуками, в надалі і сама переконалась, до подібних ситуацій. То що ж трапилось цього разу і чим я могла спровокувати вашу недовіру і підозри в брехні?клад 100% свежий и 100% лежит точно по метке, то что курьер не поменял шаблон и вместо 5 на фото 3 - по факту все ровно и соответствует весу, и клад точно там сделан и лежит