Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Сервис пушка, заказываю 4 раз, выбрал доставку в почтомат(оператор скидывает как анонимно получить поссылку) выбрал 2 Lemon citron , purple kush 1грм, советую Лемон цитрон топ для чела который хочет что то делать и кайфовать, вообщем сервис лучший из лучших, быстрая доставка, я доволен +реп
Чудовий магазин! Сервіс якісний, доставка швидка, користуватися загалом дуже зручно. Оплата через bitobmen проходить тяжко, довго і проблемно, тож рекомендую завести криптогаманець; я особисто користуюся bybit, поки що доволі зручно
Найкращий магазин серед усіх можливих - ледь що не моментальні відповіді від адміністраторів, широкий асортимент якісних сортів з можливістю скласти в одному замовленні кілька різних, швидка доставка в зручних локаціях і пакуваннях. Amnesia та Wild Thailand - фантастична сатива, що додає бадьорості й драйву в будь-яких ситуаціях. Оплата криптою дає приємний бонус у вигляді знижки.
меня всегда приятно удивлял способ упаковки, по мимо безопасности доставки еще и быстрый срок отправки. я с разных акков заказываю и всегда все на высшем уровне, переживаний за получения никогда не возникало, уже много лет с вами) а сам стафф точно один из лучших по украине. конкретно мой любимый wild tai топ у вас
Топовий магазин, оператори завжди допомагають з будь-яким питанням, відправка замовлення завжди вчасно , зараховують якісно, сам товар завжди гарної якості і відповідає опису в магазині.
Замовляли так вперше. Дуже зручно, що є доставка поштою. Приємний сервіс та спілкування під час замовлення. Брали Purple Kush та просто в захваті від нього з дівчиною. Дуже кайфово, фантазія полетіла та розслабило чудово. Трава супер, доставка швидка
Тут ви можете залишити відгук на наш магазин, опублікувати свій тріп-репорт, а якщо ви в нас вперше - можете дізнатися про нас більше від наших любих клієнтів!
Каннашоп це якість в усьому: від процесу замовлення до пакування. Все чітко і зрозуміло, а за описи сортів - окрема подяка! Оператор просто боженька, всі питання вирішує спокійно і миттю. Найкращі!
Привіт, знайомий з магазином багато років , що можу сказати , це топовий стаф в наших краях, саппорти та всі працівники профі свого діла , сервіс 10/10 , рекомендую
Найкраща доставка кайфу евер! Швидкість, анонімність, підтримка операторів у вирішенні будь-якого питання, ну і звісно якісь товару замовляю більше 5ти років тільки тут
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.