Арбітражний звіт To174eP666 на користувача TipTop

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

To174eP666

нипанятный
To174eP666 подав новий арбітраж №329:
Арбітраж:Арбітраж №329
Позивач: @To174eP666
Відповідач: @TipTop
Сума: 1080 UAH
Додаткова інформація:
SHOP: 24tip.top
ORDER: 835917
DATEORDER: 2025-02-25
PROBLEM: order
TELEGRAM: https://t.me/@tiptop_work
Подробиці: оформил заказ-ненаход! Оформил перезаклад! По прибытию на место та же ситуация

Постановлено вирок по справі № 329. Щоб оскаржити рішення, зверніться до адміністратора спільноти Тиснеш руzкіє пєдалі - йди до біса з AMORALLE 🇺🇦. Тема закрита.

@To174eP666 опишіть причини оскарження арбітражу і надайте відповідь на повідомлення відповідача. Інакше арбітраж буде повторно вирішено на користь відповідача

Добрый день. Предоставьте пожалуйста фото с места ненахода и скриншот истории покупок. Также опишите почему сразу решили писать арбитраж без того, чтобы написать нам до этого и попробовать решить мирным способом, как указано в правилах написания арбитражей.
Добрый день, с этим клиентом как и в предыдущем арбитраже оговаривалось - отказано в покупках, скрины прилагаю
@To174eP666

Вообще это второй арбитраж,но не суть…я пытался решить вопрос с оператором,сделал дважды перезаклад ,но на обеих пусто,так второй вообще аж на Оболонь отправил,а я заказ делал на Южной Борщаговке
В одному з попередніх арбітражів ви погодилися на умови магазину про те, що магазин припиняє з вами будь яку співпрацю. Ви реєструвалися, як новий клієнт? Якщо так, надайте історію замовлень

Не регистрировался как новый,всего один аккаунт!и я не соглашался на бан,так магазин решил неизвестно за что!! Я считаю что я делал все верно
Умовою виконання попереднього арбітражу було припинення з вами подальшої спіпраці. Магазин вас попередив і виконав свою частину угоди з відшкодуванням поштою

Постановлено вирок по справі № 329. Щоб оскаржити рішення, зверніться до адміністратора спільноти Тиснеш руzкіє пєдалі - йди до біса з AMORALLE 🇺🇦. Тема закрита.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі Унизу