Арбітражний звіт To174eP на користувача TipTop

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

To174eP

нипанятный
To174eP подав новий арбітраж №298:
Арбітраж:Арбітраж №298
Позивач: @To174eP
Відповідач: @TipTop
Сума: 413 UAH
Додаткова інформація:
SHOP: 24tip.top
ORDER: 742076
DATEORDER: 2024-12-27
BANKCARD: 5355280040972760
PROBLEM: paymant
Подробиці: товар оплатил вовремя а фото не ввдало на сайте в заказах висит как отменен

надав те що Ви просили!Будь-ласка,зробіть щось!Хочу побачити якийсь результат!Грошики так-то шкода!і неприємний осад залишився,хоча раніше ніколи таких проблем з магаз ном не було і нічого поганого в їх сторону сказати не можу!
Ви маєте ще якісь докази оформлення замовлення? Якщо так, надайте скріншоти з усіма даними, скріншоти переписки, квитанцію оплати. Скріншот замовлення, де видно всі реквізити

Клієнт надав доказ того, що оплата була здійснена за вказаними на сайті реквізитами. Будь ласка перевірте оплату, і якщо вона все ж була, видайте йому клад

Какие скриншоты нужно скинуть если проблема с оплатой ?)
Клиент по данному заказу не писал в телеграмм совсем

Чи можу я дізнатись чому так довго тягнеться дана процедура?
Розгляд ситуації потребує певного часу. Для винесення справедливого рішення необхідно розглянути ситуацію з усіх боків.

Постановлено вирок по справі № 298. Щоб оскаржити рішення, зверніться до адміністратора спільноти Тиснеш руzкіє пєдалі - йди до біса з AMORALLE 🇺🇦. Тема закрита.

Арбітраж вирішено на користь відповідача. Позивач не надав вагомих доказів, що підтверджують здійснену оплату

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі Унизу